Cautare

53900 de rezultate pentru "gmail com casa de pensii a mai" (7.86 secunde)
Varstnicii saraci, fara nici un fel de venituri sau cu indemnizatii la limita subzistentei, ar putea primi, de la 1 ianuarie 2007, un ajutor banesc de la stat.
Peste 100 de consilieri locali din aproximativ toate primariile din judetul Olt vor primi decizii de imputare a sumelor incasate in ultimii doi ani, in contul pensiei.
Pensionarii cu pensii mai mari de 4.000 de lei au primit mai putini bani in luna ianuarie, dupa ce Casa Nationala de Pensii le-a retinut contributiile de sanatate, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala aceasta masura.
Inlaturarea lui Oscar Benes de la conducerea Casei Judetene de Pensii Constanta a avut, in cursul zilei de ieri, si o continuare. Pana la elucidarea cazului de deturnare de fonduri, comis de Benes, dupa cum sustin reprezentantii Casei Nationale de Pensii, a fost gasit si un inlocuitor al acestuia.
Masurile anticriza discutate de guvern cu sindicatele si patronatele vor determina, în cazul includerii în bugetul pe 2009, un minus de venituri la bugetul general consolidat de 34 de miliarde de lei (echivalent a 5,9% din PIB) si vor permite încasari la buget de doar 5,9 miliarde de lei (circa 1% din PIB).
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
In data de 15 februarie 2016, Coalitia pentru Cauza Copilului cu Cancer a organizat la Bucuresti dezbaterea cu tema Asistenta copilului cu cancer in Romania -progrese si provocari.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. "A venit momentul adevarului. Tot ce producem consumam si mai imprumutam pentru consum 8-9 miliarde de euro anual. ... O spun ca un semnal de alarma.
Plange dupa mama ei si-o vrea langa ea la Londra, asa ca s-a decis sa isi cumpere un apartament de 3-4 camere! Delia face eforturi sa se mute intr-o casa mai mare si mai spatioasa si sa-si aduca toata familia alaturi!
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Mi-am pus sarafanul albastru din panza de steag, incretit in talie. Deasupra imi pun hainuta de blanita artificiala care este alb cu orange (portocaliu la vremea aceea) si in picioare imi trag cizmulitele.
In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu. Hotii care i-au spart casa lui Madalin Ionescu:
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Donez teren de casa in Prahova (Autor: ... In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, joi, conventia cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru programul "Prima Casa", iar clientii pot depune solicitarile de imprumuturi incepand de luni, in contextul in care peste 10.000 de persoane s-au interesat deja la banca de acest produs.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Mai este putin timp pana cand va intra in circulatie noua moneda nationala. De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
De teama ca vor creste preturile, craiovenii alearga sa isi gaseasca o locuinta Cererea de locuinte a crescut cu 30% in Craiova in aceasta perioada, fata de sfarsitul anului trecut.
Vizitarea Casei Fecioarei Maria a fost una din cele mai impresionante excursii din sejurul nostru in Efes. Expertii in religie au suficiente dovezi care sa ateste faptul ca ea a locuit in Efes, chiar daca nu se cunosc exact toate amanuntele.
google-analytics.com